In cautarea adevarului(28.04.2022) - Editia 629 | Sezonul 3 | Luni - vineri, de la 13:00, la Kanal D

  • In cautarea adevarului(28.04.2022) - Editia 629 | Sezonul 3 | Luni - vineri, de la 13:00, la Kanal D
    In aceasta editie ,,In cautarea adevarului" facem cunostinta in prima faza cu Constantin Dumbrava. De cativa ani acesta isi creste singur cei trei copii, ajunsi deja la varsta la care ar trebui sa se gandeasca intens la viitorul lor. Baietii se gandesc doar la cum sa se mentina in forma la desele distactii, iar fata este preocupata de relaxare, cat mai multa cu putinta si de felul in care arata. Si cum moda se schimba sezonier, putem spune ca ea face un adevarat serviciu, iar banii vin de la tatal lor, un prosper om de afaceri, dar si politician. In schimbul traiului fara griji pe care il ofera copiilor, el cere respect si uneori sentimentul ca cineva se gandeste si la el. Sa fie oare prea mult?
    Oricat de mari ar fi sumele primite de la tatal lor, copiii mereu gasesc lucruri despre care cred ca le sunt absolut necesare. In cazul Cristinei vorbim fie de un parfum, fie de o pereche de pantofi sau de un nou obiect vestimentar aflat la moda. In cazul celor doi baieti banii sunt sunt altceva decat o conditie necesara pentru o iesire reusita in oras, iar itinerariul nu implica vreo iesire in vreo biblioteca, librarie sau un teatru. Problemele pe care acestia le fac ajung si la urechile tatalui, insa de ceva vreme nu mai reuseste sa tina pasul cu ei, iar la cateva zile dupa ultima isprava a copiilor, aduce politia la usa familiei Dumbrava. Veti vedea in material ca tatal si-a scos in graba copiii din casa, insa felul in care acesta actioneaza ridica niste semne de intrebare.
    Au ajuns in cele din urma in casa unui taran, loc care nu este deloc pe placul celor trei copii rasfatati, care de la sushi si avocado au trecut la slana cu ceapa si cu branza, iar dupa o masa copioasa, trec si la munca.
    Pe parcurs veti afla ceva socant, iar deznodamantul este si mai socant.
    #InCautareaAdevarului #Ernest #KanalD #EpisoadeNoi
    Ne puteti urmari si pe:
    www.kanald.ro/
    www.wowbiz.ro/
    www.stirilekanald.ro/
    www.kfetele.ro/
    Copyright � Toate drepturile rezervate.

    Category : Lectii de Viata

    #in#cautarea#adevarului#28#04#2022#editia#629#sezonul#3#luni#vineri#de#la#13#00#kanal#d

arrow_drop_up