In cautarea adevarului(28.03.2022) - Editia 606 | Sezonul 3 | Luni - vineri, de la 13:00, la Kanal D

  • In cautarea adevarului(28.03.2022) - Editia 606 | Sezonul 3 | Luni - vineri, de la 13:00, la Kanal D
    Emisiunea ,,In cauatare adevarului" revine cu noi episoade pline de intriga, tradari in lant, minciuni si multe povesti de viata care mai de care mai socante.
    In aceasta editie ,,In cautarea adevarului" facem cunostinta in prima faza cu Adela si Paul. Cei doi sunt impreuna de 10 ani, iar de 3 sunt sot si sotie. Nu sunt oameni bogati, dar nici lipsuri nu au pentru ca Paul castiga bine. Adela este casnica, spune ca la un moment dat va incepe si ea munca.
    Cu ocazia implinirii a 3 ani de casatorie Adela vrea sa iasa la un restaurant pentru a sarbatori, insa lui Paul nu-i surade aceasta idee.
    Suntem martorii unei casnicii in care Paul are extrem de multe pretentii, ba chiar le rosteste fara pic de delicatete. O mare parte din vina este si a Adelei, o femeie tanara si cam plictisita de viata, care refuza sa ia atitudine.
    Singurele momente care ii mai anima traiul de zi cu zi sunt intalnirile cu fosta colega de facultate. Dupa lungi discutii intre cele doua aflam ca Adela si Paul nu au viata intima, iar prietena ei ii da sfaturi veritabile.
    Sfaturile primite de la prietena cea mai buna sunt puse in practica de Adela, insa Paul tot nu se simte atras de sotia lui..pe motiv ca ar trebui sa si mearga la sala.
    O vom cunoaste la un moment dat si pe Denisa, o femeie care este pe placul lui Paul, dar daca exista ceva intre ei sau nu, asta veti descoperi din video.
    Aflam in cele din urma si de ce Paul si Adela nu mai au relatii intime. Urmeaza scene socante cu Paul si .. amanta lui.
    Orice ar face, Adela nu-l mai poate cuceri pe Paul, insa constienta ca-l poate pierde..nu vrea sa renunte. A doua zi, dis de dimineata, face prima mutare.
    Impreuna cu prietena ei cea mai buna va incepe urmarirea, iar in cele din urma Adela, dar si familia acestuia, afla adevarul.
    Deznodamantul este socant!
    #InCautareaAdevarului #Ernest #KanalD #EpisoadeNoi
    Ne puteti urmari si pe:
    www.kanald.ro/
    www.wowbiz.ro/
    www.stirilekanald.ro/
    www.kfetele.ro/
    Copyright � Toate drepturile rezervate.

    Category : Lectii de Viata

    #in#cautarea#adevarului#28#03#2022#editia#606#sezonul#3#luni#vineri#de#la#13#00#kanal#d

arrow_drop_up