Pup-o, mă! (2018) - Film integral

 • Pup-o, mă! Dacă vrei s-o pupi, fă-o să râdă! (2018) - Film integral
  Se iau trei flăcăi strașnici, care au trăit de când se știu la stână, două mândre de oras, aflate într-un mare impas si un baci hapsân. Se amestecă bine si se presară cu tradiții românești, peisaje care îți fură ochii si multa voie bună. Rezultatul? O comedie savuroasă pe care să o povestești nepoților!
  Bică, Tică si Horică au trecut de mult de vârstă însurătorii, dar mai au o șansă anul acesta si trebuie să profite de ea. Tot ce au de făcut este să meargă în sat, de Ziua Lânii și să pupe câte o fată. Tradiția spune că mândra pupată în această zi de sărbătoare rămâne a ta pe viață!
  Pare simplu? Nu este deloc! Ținuți din scurt de un baci obsedat de avere, ei își petrec această zi cu oile și câinele Bobiță. Când totul pare pierdut, două mândre își fac o apariție de zile mari.
  Acum încep problemele, ei sunt 3, ele 2, apare și un strigoi, se aud împușcături, ziua e pe cale să se sfârșească, fetele de oraș nu sunt de nasul lor. Le vor pupa? Cine va rămâne fără pereche?
  Cum se va termina povestea? În mod sigur cu hohote de râs, demne de Comedia Anului.
  Filmul este realizat în comuna Răchițele, de lângă Cluj, într-un cadru autentic românesc, cu peisaje cum numai la noi mai poți vedea.
  Din distribuția „Pup-o, mă!” fac parte Alexandru Pop (Varu Săndel), Cosmin Seleși, Alin Panc, Cătălina Grama, Constantin Cotimanis si Alexa Tofan. Filmul este regizat de Camelia Popa, după un scenariu de Salex Iatma.
  Urmareste-l pe Varu Sandel pe:
  Canalul Oficial de Youtube: goo.gl/3p8ZYG
  Facebook:
  www.facebook.com/VaruSandelOficial/
  www.facebook.com/ComediaPupOMa/
  Website: www.varusandel.ro
  Canal de youtube administrat de BrandTube Romania: www.brandtube.ro

  Category : Filme comedie romanesti

  #pup#ă#2018#film#integral

  0 Comments and 0 replies
arrow_drop_up