<

Sector 7 - actiune/sf/groaza/ subtitrat in romana

  • Undeva în partea de sud a insulei Jeju există o creatură care așteaptă la 2 km adâncime în mare. Eclipsa este o platformă de foraj marin staționată la Sectorul 7, o zonă minieră situată în partea de sud a insulei Jeju.
    Dupe ce eșuează în misiunea de a găsi petrol în zona de foraj, sediul central dă ordin echipajului să se retragă. Capitanul Jeong-man este trimis să supravegeze retragerea echipei. Totuși Hae-jun, managerul echipajului, se opune cu încăpățânare ordinelor sediului central, ea fiind convinsă că se va descoperi un zăcămant de petrol în Sectorul 7. Convins de către Hae-juns, căpitanul sugerează echipajului sa mai facă o ultimă încercare.
    Pe când managerul și echipajul erau concentrați la găsirea petrolului, pierd comunicarea cu sediul central și întreaga echipă este copleșită de sentimentul că există ceva periculos în apă. Pe când oamenii încep să dispara unul cate unul, supraviețuitorii sunt nevoiți să lupte pentru propriile vieți, într-o cursă pe viață și pe moarte cu monstrul marin. Supraviețuirea pare imposibilă, dar echipajul este pregătit să facă orice pentru a rămâne în viață.

    Category : Filme online 2020

    #sector#7#actiune#sf#groaza#subtitrat#romana

Privacy policyAccept and close
arrow_drop_up