Inlocuire ecran iPhone 5c

  • O procedura simpla, care necesita atentie la detalii, de inlocuire a ecranului unui iPhone 5c, este un videoclip lung dar sunt prezentate in detaliu pasii demontarii si remontarii componentelor pe ecran. Acesta este foarte sensibil si in orice moment se poate deteriora ceva daca nu tratam problema cu atentie sporita.
    Pe langa ecran putem folosi videoclipul pentru a inlocui bateria sau orice componenta de pe ecranul unui iPhone 5c cum ar fi butonul "Home" sau camera din fata, senzori...
    Am incercat sa prezentam cat mai multe detalii despre aceasta procedura si rezultat final a fost de succes totusi nu suntem respunzatori de probleme aparute la dispozitivile Dvs daca incercati asta pe cont propriu!
    Scule necesare:
    - pentru desfacrea suruburilor vizibile de langa portul de incarcare avem nevoie de o surubelnita in stea, ca un torx in 5 puncte dimensiunea este 1.2
    - pentru restul componentelor din interior vom avea nevoie de o surubelnita in cruce, dimensiunea este de 1.5
    - o surubelnita mica lata sau penseta desi recomnadam o lamela din plastic, pentru desfacerea conexiunilor din interior.
    - o ventuza pentru desprinderea ecranului de carcasa telefonului.
    Recomandam folosirea uneltelor din plstic pentru desfacerea cablajelor, in special la baterie pentru a evita scurt circuite intre componente folosind unelte din metal!
    Speram ca informatiile sa fie de folos!

    Category : Marele mester

    #inlocuire#ecran#iphone#5c

arrow_drop_up