CUM M-AM VINDECAT DE CANCER cu Annemarie și Marius Văduva | De vorbă cu doctorul

 • CUM M-AM VINDECAT DE CANCER PRIN NUTRIȚIE ȘI FITOTERAPIE cu Annemarie și Marius Văduva | De vorbă cu doctorul
  "Am învins cancerul!" este mesajul pe care soții Văduva, Annemarie și Marius îl rostesc cu recunoștință dar și cu dorința de a împărtăși descoperirile lor.
  La 35 de ani, Annemarie este diagnosticata cu cancer seros de grad inalt, dupa 20 de ani de vegetarianism și 4 ca raw vegan, începe să caute cu soțul ei cauzele declanșării și tratamentul. Și le găsesc: în fitoterapie și nutriție oncologica.
  Astăzi, Annemarie este perfect sănătoasă și împreună au o clinica, pentru ca mulți alți pacienți să beneficieze de avantajele nutriției oncologice.
  Ce ne-a surprins f tare este că echipe de medici oncologici ii abordează în rezolvarea diferitelor cazurii oncologice grave.
  De la ora 15:00, aflăm povestea lor cât și răspunsuri despre nutriția fiecăruia dintre noi.
  De vorbă cu doctorul pentru a fi sănătoși, tineri și frumoși!
  #amÎnvinsCancerul #oncofitoterapie #onconutritie #cancer #eștiCeeaCeMănânci #povesteaSoțilorVăduva #cancerSerosDeGradÎnalt #cancerOvarian #detox-nutri-fit #deVorbăCuDoctorul
  🔹 Abonează-te la canalul nostru de YouTube: bit.ly/2HMI0oz
  🔹 Urmărește-ne pe Instagram: www.instagram.com/a7tv.ro/
  🔹 Află ultimele noutăți de pe site-ul nostru: www.a7tv.ro
  A7TV este o televiziune generalistă, care își propune să aducă în peisajul audio-vizual bunul simț, educația, spiritualitatea autentică, cultura și valorile care definesc umanitatea.

  Category : Sanatate

  #cum#m#am#vindecat#de#cancer#cu#annemarie#ș#marius#văduva#vorbă#doctorul

arrow_drop_up
Tvstrada.ro