TOP 5 ALIMENTE ORI INGREDIENTE PERICULOASE PENTRU ORGANISM - MARIUS VĂDUVA - iTHINK cu IUSTI FUDULU

 • TOP 5 ALIMENTE ORI INGREDIENTE PERICULOASE PENTRU ORGANISM - MARIUS VĂDUVA - iTHINK cu IUSTI FUDULU
  În era hiper-farmaciilor și a super-plafarelor, cumpărăm adesea medicamente sau suplimente fără o recomandare medicală minimă și fără să avem niște analize care să ne arate deficitele din organism. Încercăm să ne facem bine dar, fără să știm, reușim contrariul. De la produse sau programe de slăbit, antibiotice pentru cea mai mică durere, până la vitaminele ori mineralele nevinovate. Pe de alta parte, ne-am obișnuit că trebuie să ne tratăm de boli - ignorând faptul că avem și opțiunea de a le preveni. Sute și mii de studii spun că la baza multor boli stau carențele ori dezechilibrele chimice din organism.
  Fie că vorbim de proasta moștenire a nutrienților de la părinții noștri, fie că pe parcursul copilăriei ori al vieții de adult nu ne alimentam corespunzator, carențele ajung să aibă un impact semnificativ pentru sănătatea noastră.
  De la Marius Văduva, fitoterapeut și onco-nutriționist, aflăm cum anume trebuie să prevenim, ca să nu ne îmbolnăvim.
  Iar dacă totuși ne-am îmbolnăvit, ce anume ar trebui să corectăm în stilul vieții noastre pentru a ajuta tratamentul cu un stil de viață sănătos.
  Te aștept la iTHINK, Duminică de la 17:00, la Antena3 CNN, la o noua emisiune care va răsturna multe lucruri pe care le credeam sau le cunoșteam eronat.
  #top5 #alimente #ingrediente #periculoase #organsim #farmacii #plafare #cumpar #medicamente #suplimente #recomandare #medical #analize #produse #antibiotice #durere #vitamine #minerale #tratam #boli #preveni #studii #carente #dezechilibre #chimice #organism #nutrienti #parinti #copilarie #adult #sanatate #semnificativ #mariusvaduva #fitoterapeut #detoxnutrifit #onconutritionist #antena3cnn
  #ithink #iustifudulu #podcast #iusti.ro
  👉 Nu uita să lasi un comentariu la acesta emisiune ! 🗣
  👀 vezi și alte ediții iTHINK: www.youtube.com/playlist?list=PLziIx_uffgjz55cDfdhx0hG4Bf-_k06KQ
  🎤 Te aștept să interacționăm !
  🔔 Aboneaza-te !
  ✅ Website - iusti.ro
  ✅ Antena3 CNN - www.antena3.ro/emisiuni/ithink/
  ✅ Instagram ▶️ instagram.com/iusti.ro
  ✅ Facebook ▶️ facebook.com/iusti.ro
  ✅ Tiktok ▶️ tiktok.com/iusti.ro
  ✅ Twitter ▶️ twitter.com/iusti_ro
  🔔 Youtube ▶️ youtube.com/iustifudulu
  Și pe platformele de podcast:
  👉 Spotify ➤ t.ly/H6D- 🎧
  👉 Google Podcast ➤ t.ly/MfCf 🎧
  👉 Apple Podcast ➤ t.ly/uLLXe 🎧
  🎬 O producție Getone pentru Antena3 CNN
  (c) copyright 2023 | iusti.ro | @IustiFudulu
  Toate drepturile sunt rezervate.
  * Dreptul de reproducere directă sau indirectă în presa scrisă a informațiilor este permis cu mențiunea sursei "iTHINK cu IUSTI FUDULU" și includerea link-ului către acest video.
  * Reproducerea neautorizată reprezintă o încălcare a legilor aplicabile. Pentru a evita încălcarea drepturilor de autor, vă rugăm să nu încărcați acest conținut pe canalul dumneavoastră.

  Category : Sanatate

arrow_drop_up
Tvstrada.ro