Al saselea simt si procesul antrenarii extrasenzoriale

  • Viata noastra obisnuita se desfasoara in limitele celor cinci simturi pe care le cunoaste toata lumea � vedem lucruri, auzim sunete, atingem, gustam si mirosim. Atata vreme cat experienta directa se limiteaza la acestea, ne pare greu sa credem ca ar exista si un saselea, un simt prin intermediul caruia ni s-ar deschide alte porti de cunoastere, mult mai subtile.
    Cu toate ca stim ca sunt animale care vad foarte bine noaptea, animale care produc curent electric la intensitati mari, animale care comunica telepatic sau care simt declansarea unor calamitati ininte de producerea acestora, ne-am obisnuit sa plasam astfel de manifestari, atunci cand le asociem omului, ca tinand de sfera supranaturalului, a paranormalului. Asa sa fie oare? Sau aceste fenomene au legatura cu o normalitate care nu ne mai este accesibila?
    In aceasta emisiune, mi-am propus, alaturi de invitatul meu, sa dau putin la o parte valul care s-a pus peste ceea ce numim AL SASELEA SIMT si sa vorbim chiar despre procesul antrenarii extrasenzoriale.
    Vizionare cu folos!
    DANIEL ROXIN te invit? pe site-ul www.cunoastelumea.ro ?tiin??, mistere, istorie, dezv?luiri...

    Category : Granitele Cunoasterii

    #al#saselea#simt#si#procesul#antrenarii#extrasenzoriale

arrow_drop_up