Totul despre �ngrijirea Intima

  • ?????? Mai multe informatii gasiti aici ???????
    Acum la inceputul sesonului rece am hotarat sa vin cu acest filmulet si sa va spun ce fac eu pentru a evita infectiile urinare tipice sezonului rece. Si totodata ce fac eu pentru a-mi pastra sanatatea zonelor intime. Urmarind acest video veti afla care sunt regulile mele de baza pentru spalarea si curatarea acestor zone, ce conditii trebuie sa intruneasca un gel de curatare intima, ce efecte negative poate avea hartia igienica, care sunt absorbantele perfecte si cum trebuie alese din mare lor diversitate, cum ma ajuta pe mine uleiurile esentiale si remediile naturale, si-n egala masura ce ar trebuie sa foloseasca orice femeie pentru a avea ciclul menstrual regulat, pentru a nu sti ce inseamna sindromul premenstrual (sindromul PMS) sau dureri pre si postmenstruale.
    Filmulete despre care v-am vorbit in acest video le gasiti aici:
    Cel mai MARE SECRET de FRUMUSETE. Uleiul de In youtu.be/Rp2Dbghazrw
    Otrava de pe Rafturi youtu.be/TMhANjq7-tc
    ------------------------------
    Daca va place acest video - dati un LIKE si neaparat ABONATI-VA !!! Love you all ?
    -------------------------------
    Music in Video:
    Brandenburg Concerto No4-1 BWV1049 - Classical Whimsical by Kevin MacLeod este licen?iat? �n baza unei licen?e Creative Commons Attribution license (creativecommons.org/licenses/by/4.0/)
    Surs?: incompetech.com/music/royalty-free/index.html?iUSUAN1100303
    Artist: incompetech.com/
    ? DISCLAIMER: acest video nu este sponsorizat!!! Toate lucrurile mentionate aici sunt achizitionate din banii mei sau sunt cadouri primite din partea celor dragi mie ;)
    Cu mult drag,
    Aleksandrina

    Category : Sanatate

    #totul#despre#icirc#ngrijirea#intima

arrow_drop_up