Film creștin online subtitrat „Dezvăluie Taina Bibliei”

 • WhatsApp: chat.whatsapp.com/LY960vCAKf927ng64vzQCd
  Messenger: m.me/kingdomsalvationro?ref=YTB
  Film creștin online subtitrat „Dezvăluie Taina Bibliei”
  Feng Jiahui este predicatoare într-o biserică de casă din China. Crede în Domnul de mai mulți ani și a crezut mereu că Dumnezeu a inspirat Biblia și că aceasta trebuie acceptată în credința cuiva, cuvintele lui Dumnezeu neexistând în afara Bibliei și că abaterea de la Biblie este o erezie. Dar, în ultimii ani, biserica a fost părăsită, iar credincioșii au devenit indiferenți în credința lor, fapt ce i-a creat mari îndoieli. Indiferent cum vorbește despre Biblie, nu reușește să reînsuflețească biserica… Până ce într-o zi, un coleg, fratele Yuan, invită martorii Bisericii lui Dumnezeu Atotputernic, iar, în urma mai multor runde de dezbateri aprinse, Feng Jiaui înțelege în cele din urmă istoria interioară și esența Bibliei. Ea iese din limitele Bibliei și merge pe urmele Mielului, i conducându-i pe ceilalți credincioși să se întoarcă spre Dumnezeu Atotputernic.
  Marturii video:
  Film crestin „Biblia Și Dumnezeu” (film complet)
  www.youtube.com/watch?v=-95hrqK_Pzc
  „Cine este domnul meu” Este Biblia Domnul sau este Dumnezeu? | film crestin in romana
  www.youtube.com/watch?v=b15FfOahlAA
  Fulgerul de la Răsărit, Biserica lui Dumnezeu Atotputernic a fost creată datorită arătării și lucrării lui Dumnezeu Atotputernic, q-a doua venire a Domnului Isus, Hristosul zilelor de pe urmă. Aceasta este alcătuită din toți cei care acceptă lucrarea lui Dumnezeu Atotputernic în zilele de pe urmă și care sunt cuceriți și mântuiți de cuvintele Lui. Biserica a fost întemeiată personal, în întregime de Dumnezeu Atotputernic și este condusă de El, ca Păstor. Cu siguranță aceasta nu a fost creată de o persoană. Hristos este adevărul, calea și viața. Oile lui Dumnezeu aud glasul Lui . Atâta timp cât citiți cuvintele lui Dumnezeu Atotputernic, veți vedea că Dumnezeu S-a arătat.
  Enunț special: Această producție video a fost produsă în scopuri non-profitabile de către Biserica lui Dumnezeu Atotputernic. Actorii care apar în această producție joacă în scop non-profitabil și nu au fost plătiți în niciun mod. Acest videoclip nu poate fi distribuit niciunei părți terțe pentru profit și sperăm că fiecare îl va distribui în mod liber. Când îl distribuiți, vă rugăm să notați sursa. Fără acordul Bisericii lui Dumnezeu Atotputernic, nicio organizație, niciun grup social sau individ nu poate falsifica sau reprezenta în mod greșit conținutul din acest videoclip.
  Biserica lui Dumnezeu Atotputernic : ro.godfootsteps.org/videos.html
  Biserica lui Dumnezeu Atotputernic blogspot : kingdomsalvationro.blogspot.com/
  Biserica lui Dumnezeu Atotputernic App : itunes.apple.com/ro/app/the-church-of-almighty-god/id1166298433
  Biserica lui Dumnezeu Atotputernic App : play.google.com/store/apps/details?id=org.godfootsteps.thechurchofalmightygod&hl=ro
  E-mail [email protected]
  Contactați-ne: +40-75-869-3169

  Category : Filme online Subtitrate 2022

  #film#creștin#online#subtitrat#bdquo#dezvăluie#taina#bibliei#rdquo

  0 Comments and 0 replies
arrow_drop_up