Now playing: All videos by Dorina Popescu

Tu Esti Caminul Meu - HD Film Turcesc (Evim Sensin)

 • Subscrie
  www.youtube.com/channel/UCZeAZ0e3UJw2yfA5KmYJ69A?sub_confirmation=1
  Faceți clic acum pentru a asculta serialele și coloanele sonore ale filmului Avșar pe orice platformă! ???? ffm.bio/avsarfilm
  Subtitrat în Română
  www.youtube.com/playlist?list=PLc2ZWUMfL3uiCCUZW-R6ac-OOBb2_SIAp
  Leyla (Fahriye Evcen), care poartă rănile inimii rupte, se întoarce la casa tatălui său la sfârșitul unei despărțiri și începe să-și repare legătura cu tatăl său autoritar Selim (Sait Genay).
  Alexandru (Özcan Deniz), care a trăit doar pentru el până când a traversat drumul cu Leyla, a fost un bărbat care a crescut într-un orfelinat și nu a avut nicio casă în timpul vieții sale. Poate de aceea a ales să construiască o casă pentru alții ca profesie.
  Deși a trecut mult timp de la prima vedere, dragostea înflăcărată progresează rapid. Una dintre iubirile noastre, una dintre singurătatea din partea lumilor într-o pereche diametral opusă, în ciuda a tot ceea ce caută se regăsește. Alexandru este departe de sentimentele de apartenență la cineva, planificând viitorul, fiind soțul unei femei și nu este familiarizat cu aceste concepte. Dar Leyla îi oferă omului care-i vindecă inima o lume nouă din care va ieși din toate aceste locuri întunecate.
  Casa lui este acum Leyla ...

  Category : Filme comedie subtitrate in romana

  #tu#esti#caminul#meu#hd#film#turcesc#evim#sensin

  0 Comments and 0 replies
arrow_drop_up