My instagram: http://www.instagram.com/ncatalin106
Instagram Doza: http://www.instagram.com/dozadecultura
Doza De Cultura Generala:
http://www.youtube.com/dozadecultur
Ingrediente:
- ceafa de porc 230 gr
- ulei Arpis 150 gr
- sare, piper
- boia de ardei dulce <
romeo lansarea
romeo lansarea
Am pregatit ceva special - Pancove din Breb , Inima Maramuresului!
#BLENCHEF??
#ChefBlenche?
#Knifeface?
?Facebook: https://www.facebook.com/ChefRoxanaBl...?
I
Am pregatit ceva special - Varzar din Maramuresul istoric!
#BLENCHEF??
#ChefBlenche?
#Knifeface?
?Facebook: https://www.facebook.com/ChefRoxanaBl...?
Instagram
In zona rurala a Romaniei inca se mai pastreaza obiceiurile vechi dinaintea Craciunului. Asa ca am pornit si noi sa le descoperim pe cateva dintre acestea.
---------------------
Traditii romanesti pastrate cu bani europeni
Taierea, parlirea si transarea porcului de Craciun.
Bonsi Travel promoveaza valorile autentice romanesti - OAMENI, LOCURI ?i TRADITII prin proiectul Romania O Noua Perspectiva.
V? invit?m s? fi?i partenerii no?tri �n cre?terea unei
Hai sa inveti traditiile romanesti aici: https://goo.gl/QWTpQe
Al?tur?-te acestui canal pentru a primi acces la beneficii:
https://www.youtube.com/channel/UCo8uHux0W8EEV606
Traditii si obiceiuri romanesti la Trifesti, Iasi - ep.15
@Paki Soava ?O mancare gustoasa si satioasa. Sper sa o incercati cat mai curand. Cu mult respect va urez pofta buna tuturor!
A.C.E.E.A. - Promotor al traditiilor culinare romanesti
ARTE SI TRADITII ROMANESTI LA SLATINA 2009
Reteta face parte din proiectul "Descopera traditiile culinare romanesti" derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Arpis.
Reteta
Reteta face parte din proiectul "Descopera traditiile culinare romanesti" derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Arpis.
Reteta
Re?eta "Crap unguresc" ("Crap ardelenesc") face parte din proiectul "Descoper? tradi?iile culinare rom�ne?ti" derulat de agen?ia de rela?ii publice, Russenart Communications �n partene
Re?eta "Crap unguresc" ("Crap ardelenesc") face parte din proiectul "Descoper? tradi?iile culinare rom�ne?ti" derulat de agen?ia de rela?ii publice, Russenart Communications �n partene
S�mb?t?, 5 noiembrie, la TVR3, Dan P?v?loiu a ajuns �Cu tigaia-n spate� �n satul Hoteni din judetul Maramure?, unde a preg?tit o ciorb? cu afumatur?, ni?te gogo?i, dar ne-a propus ?i s
FESTIVALUL TRADITIILOR MULTICULTURALE DIN COMUNA JIBERT - 2019 - CU OCAZIA IMPLINIRII A 610 ANI DE ATESTARE DOCUMENTARA A SATULUI DACIA
15 AUGUST 2019
GULII UMPLUTE A LA STEAUA DUNARII.
- Carne tocata = � kg
- Gulii medii = 6 buc
- Orez = 50 gr
- Ulei Arpis, Sare, piper, 1 ceapa, marar, smantana 0,2 kg.
Mo
GULII UMPLUTE A LA STEAUA DUNARII.
- Carne tocata = � kg
- Gulii medii = 6 buc
- Orez = 50 gr
- Ulei Arpis, Sare, piper, 1 ceapa, marar, smantana 0,2 kg.
Mo
LA PAS PRIN OLTENIA - TRADITII DE IARNA
Reteta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara "Descopera traditiile culinare romanesti!" derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in
Reteta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara "Descopera traditiile culinare romanesti!" derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in
Re?eta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara �Descopera tradi?iile culinare romane?ti!� derulat de agen?ia de rela?ii publice, Russenart Communications in
Re?eta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara �Descopera tradi?iile culinare romane?ti!� derulat de agen?ia de rela?ii publice, Russenart Communications in
La t?ietu' porcului in Macea !
Mancarea Pandurilor
80 g de carnati oltenesti;
80 de g de carnati de porc;
70 g de toba;
100 g de muschi tiganesc;
150 g de pulpa de porc
Mancarea Pandurilor
80 g de carnati oltenesti;
80 de g de carnati de porc;
70 g de toba;
100 g de muschi tiganesc;
150 g de pulpa de porc
Re?eta face parte din a doua edi?ie a programului de educa?ie culinar? �Descoper? tradi?iile culinare rom�ne?ti!� derulat de agen?ia de rela?ii publice, Russenart Communications �n par
Re?eta face parte din a doua edi?ie a programului de educa?ie culinar? �Descoper? tradi?iile culinare rom�ne?ti!� derulat de agen?ia de rela?ii publice, Russenart Communications �n par
Reteta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara �Descopera traditiile culinare romanesti!� derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in
Reteta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara �Descopera traditiile culinare romanesti!� derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in
Reteta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara "Descopera traditiile culinare romanesti!" derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in
Reteta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara "Descopera traditiile culinare romanesti!" derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in
Reteta face parte din programul de educatie culinara "Descopera traditiile culinare romanesti" derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu bra
Reteta face parte din programul de educatie culinara "Descopera traditiile culinare romanesti" derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu bra
Reteta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara "Descopera traditiile culinare romanesti!" derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in
Reteta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara "Descopera traditiile culinare romanesti!" derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in
Reteta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara "Descopera traditiile culinare romanesti!" derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in
Reteta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara "Descopera traditiile culinare romanesti!" derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in
Re?eta face parte din a doua edi?ie a programului de educa?ie culinar? "Descoper? tradi?iile culinare rom�ne?ti!" derulat de agen?ia de rela?ii publice, Russenart Communications �n par
Re?eta face parte din a doua edi?ie a programului de educa?ie culinar? "Descoper? tradi?iile culinare rom�ne?ti!" derulat de agen?ia de rela?ii publice, Russenart Communications �n par
Reteta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara "Descopera traditiile culinare romanesti!" derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in
Reteta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara "Descopera traditiile culinare romanesti!" derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in
Reteta face parte din programul de educatie culinara "Descopera traditiile culinare romanesti" derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu bra
Reteta face parte din programul de educatie culinara "Descopera traditiile culinare romanesti" derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu bra
Re?eta face parte din a doua edi?ie a programului de educa?ie culinar? "Descoper? tradi?iile culinare rom�ne?ti" derulat de agen?ia de rela?ii publice, Russenart Communications �n part