Filme editate, Filme de calitate. Incearca si tu ... (descriere)

  • Bun gasit dragi prieteni.
    In ultimul timp am auzit foarte des expresia ''Ce sa fac sa realizez filme mai bune'' ?
    Raspunsul meu ar fi acesta : NU lasati clipurile scurte de cateva secunde, incercati intotdeauna sa le uniti. Incercati totodata sa eliminati tremuratul excesiv care va strica filmul . Sunt o multime de aplicatii pe Magazin Play care va pot ajuta. Sunt usor de folosit, distractive, amuzante etc (puteti pune orice pe ecran in timpul filmului - scris, imagini, indemnuri, muzica, tot ce va trece prin cap), sau puteti decupa portiuni esuate din clip ptr eliminare , etc, etc
    Evident, o buna parte dintre voi le folositi deja aceste aplicatii si ati ajuns fiecare la un nivel cat mai inalt (si chiar sunt mandru de voi). Ptr ca in felul acesta reusim impreuna sa avansam frumos si sa fim mandri de munca noastra.
    Rostul acestui scurt clip este ptr a va indemna sa nu va fie teama (ma refer strict la cei care sunt la inceput de drum).
    UN FILM SCURT DE CATEVA SECUNDE - NU ESTE FILM.
    Depinde doar de voi sa vreti, sa incercati .Folositi aplicatia care vi se potriveste voua cel mai mult, care va caracterizeaza (sau poate aveti una incorporata in laptop, tableta, smartphone). Totul incepe in joaca, dupa care totul devine absolut normal.
    Cu ideea ca mesajul meu a fost inteles de catre voi (cei care inca nu utilizati o aplicatie de editare video), va doresc mult succes , si sa realizati filme cat mai bune si reusite...

    Category : Filme online 2020

    #filme#editate#de#calitate#incearca#si#tu#descriere

arrow_drop_up